donderdag 19 april 2012

woensdag 11 april 2012

Armbanden met Noosa Chunks

Ooit gedacht dat drukknopen populair zouden zijn? Ikke niet. Maar zie hier, 2 dames uit Amsterdam bedachten dit concept. (zie foto) Drukknopen op lederen armbanden, riemen en of sandalen. Er bestaat ook een goedkopere versie.
En in creatiefland zijn er al dames die de knopen namaken met leuke strasssteentjes ed. Dus ik ook aan de slag met drukknopen en fimoklei. En kijk hier eens het resultaat. Ik  moet ze nog wel even laken met vernisglans en een armbandje maken van vilt en stof. Als ik die gemaakt heb dan plaats ik zeker het eindresultaat.
Mijn eigen gemaakte drukchunks met fimoklei.

vrijdag 6 april 2012

Heksenfeestje

Voor mijn oudste dochter heb ik een Heksenfeestje georganiseerd. Griezelige cupcakes moesten ook niet ontbreken. Groene limonade geserveerd met drijvend oog viel gelukkig ook in de smaak bij de feestende Heksjes. Het feest duurde 3 uurtjes en de Heksjes hebben zich prima vermaakt met de film Hocus Pocus.  Al met al dus een geslaagd feest.

woensdag 4 april 2012

Nieuwe naam op de Blog

Ik heb een nieuwe naam voor mijn blog bedacht. Ik vond Zonnekindpop niet hellemaal goed van toepassing voor de Sieraden die ik maak.
Deze naam is bedacht door iemand die mij altijd zo noemt. Het is op zn Leeuwarders gezegt en ik dacht ja dat moet hem worden. Zo kan ik ook visite kaartjes gaan drukken met deze naam. Een leuke logo gaan bedenken . Maar dat is voor de toekomst. Alles op sien tied!!!
Gr Zonnekindpop,  hhaah nee gewoon Juweelstje