dinsdag 21 mei 2013

Juweeltsje van een Vestje

Ik ben heel druk bezig  met een vestje haken voor mijn lieve Nichtje uit Borne. Het is een patroontje uit een tijdschriftje Diana haken. Er moet nog even een koortje aan en dan is het vestje klaar.
Ik ben er heel trots op hoe het wordt , een echt JUWEELTSJE!


Hieronder het haakproces van het vestje





donderdag 16 mei 2013

Raad de Plaat!

Wie weet wat ik hier aan het haken ben? Wie het raad krijgt een leuk zelfgemaakt kadootje!
Succes.

Uitslag uiterlijk 1 Juni 2013.

zondag 12 mei 2013

Moederdag

Ik ben goed verwent door mijn 2 Topper vandaag met Moederdag. Leuke zelfgemaakte kadootjes van school en mijn oudste dochter had stiekem ook nog iets leuks voor mij gekocht van haar eigen centjes.
Ik ben trots op mijn 2 Dochters.


donderdag 2 mei 2013

Romeo en Julia

Mijn droom komt uit! Ik ga vrijdagavond naar een balletvoorstelling in de Harmonie. Het is het stuk Romeo en Julia. Een vriendin vroeg mij onverwachts mee te gaan naar deze voorstelling. Nou daar zeg ik geen NEE tegen natuurlijk.
Ik hou van alle soorten dansen van Ballet , folklore tot HIP HOP!
Ik heb zelf 15 jaar aan Schots Highland dansen gedaan en ballet heeft veel de zelfde passen als in het Highland dansen. Riverdance is ook mijn favoriete dansshow aller tijden!
Ik ben ook enorm fan van het programma So you think you can dance, daar zitten we iedere zondagavond voor. Ik heb veel respect voor dansers die zo hard werken om voor jouw een mooie dans op mooie muziek te laten zien.
Ik ga in ieder geval flink genieten van Romeo en Julia en zal zeker ook tranen laten omdat ik hiervoor enorm gevoelig ben. Ik huil dan omdat ik het mooi vindt maar ook uit respect voor de dansers.

Hier de link van het National ballet dat het stuk zal uitvoeren.
http://www.het-ballet.nl/voorstellingen/2012-2013/romeo-en-julia/